söndag 13 juli 2014

Klipp ljudfiler direkt i webbläsaren



Ibland vill man kunna redigera sina ljudfiler snabbt av olika anledningar. Till exempel så kanske man vill klippa ut en del av en låt för att använda som ringsignal på sin mobil. Eller så kanske man vill göra enkla små redigeringar i en ljudfil man spelat in. Detta går ju givetvis att göra i vilket ljudredigeringsprogram som helst. Men vill man göra små snabba redigeringar är det lite väl bökigt att pyssla med.

Ett smidigare sätt är att använda sig utav tjänsten Cutmp3.net. Det är en tjänst på internet som låter dig klippa mp3-filer, direkt från din webbläsare. Du behöver inte registrera dig eller ladda upp några filer på webben, utan tjänsten fungerar som ett litet program som klipper i dina filer direkt från hårddisken utan att förstöra originalfilen. Och det bästa av allt är att Cutmp3 inte försämrar ljudkvaliteten på filerna.

1 kommentar:

  1. Hmm detta visste jag inte, men dock går det att klippa direkt från telefonens klippfunktion som finns när man ska klippa en bit för en ringsignal. Detta funkar ju givetvis också utmärkt som ett andra alternativ, eller möjligen första. Välj vad du vill :)

    SvaraRadera