lördag 27 september 2014

Final Fantasy IV finns nu på Steam


De flesta som är någorlunda  spelintresserade känner garanterat till Square Enix klassiska spelserie Final Fantasy. Som blev en stor hitt här i Europa när Final Fantasy VII släpptes här till Playstation.
De tidigare delarna i serien släpptes dock aldrig från början i Europa, Men har släppts i diverse nyversioner och samlingsboxar.

För den som är intresserad finns nu del fyra i serien som släpptes första gången 1991 till Super Nintendo tillgängligt på Steam. Denna version är en 3D-remake utav spelet som tidigare har släppts till Nintendo DS och mobiltelefoner som nu har optimerats för PC med nya funktioner som t.ex stöd för handkontroll och Steamcloud-funktioner. Square Enix har även sagt att dem är intresserade av att släppa fler nyversioner utav de gamla spelen i serien till Steam.


Så om du är en fan av Final Fantasy och inte spelat del fyra, eller skulle vilja återuppleva spelet i 3D-grafik och med nyinspelade dialoger. Kan det vara värt att ta dig en titt, och samtidigt hålla utkik om fler delar i serien släpps till plattformen. Personligen skulle jag vilja se en remake på Final Fantasy VI som är en av mina favoriter i serien. Vilken Final Fantasy klassiker skulle du helst vilja se på Steam?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar